CJA și DGASPC vor face angajări

0
439

Consiliul Județean și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) vor face angajări anul viitor. Administrația județeană a aprobat de curând planul de ocupare a funcțiilor publice pentru 2016 și potrivit acestuia se vor face recrutări de personal pentru mai multe posturi.

Astfel, la Consiliul Județean este nevoie de consilieri clasa I grad profesional superior, 10 posturi fiind în listă pentru recrutare. Se va mai căuta personal și pentru posturi de consilier juridic clasa I grad profesional superior. La Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului se vor face angajări pe funcții de conducere, aici urmând să fie declarate vacante trei posturi de șef serviciu și unul de șef de birou.

De asemenea, va fi nevoie de personal și pentru posturi de consilier juridic, consilier clasa I grad profesional superior, inspector debutant, inspector asistent și inspector clasa I grad profesional principal. În total, în planul de ocupare a funcțiilor, DGASPC Arad va avea 37 de posturi libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.