CJA va colabora cu Primăria pe noi proiecte, după implicarea în organizarea Zilelor Aradului

0
405

O ședință Festivă cu prilejul Zilelor Aradului a fost organizată în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ. La aceasta au parti­cipat reprezentanții Consiliului Județean Arad.
Pentru prima dată, Consiliul Județean s-a implicat profund în organizarea evenimentelor din cadrul Zilelor Aradului, fiind partener alături de administrația municipală. Evenimentele desfășurate îm municipiu îmbină arta stradală, acțiunile culturale, activităţi gastronomice, precum și şi acordarea unor distincţii arădenilor cu merite importante.
„Primăria Municipiului Arad şi Consiliul Judeţean susţin un proiect administrativ comun de dezvoltare a spaţiului urban şi creşterea calităţii vieţii pentru toţi locuitorii judeţului şi municipiului. Consiliul Judeţean Arad a deschis acest an al Zilelor Aradului cu târgul de produse locale «Produs în Arad», prin care am prezentat arădenilor o parte, şi la drept cuvânt o parte mică, din ceea ce poate judeţul nostru să ofere. În ceea ce priveşte această activitate, ne propunem să o dezvoltăm şi să o diversificăm în perioada următoare, tot în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad. Colaborarea noastră cu administraţia municipiului va continua în proiecte de mare anvergură. La Mulţi Ani arădenilor şi municipiului Arad, cu acest prilej festiv”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.