cja isu

Achiziţia se face prin licitaţie publică

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş“ se va înnoi cu noi achiziţii. Consiliul Judeţean cumpără un nou vehicul profi, ce va putea avea o serie de întrebuinţări, între care şi evacuarea populaţiei în caz de urgenţă. Utilitara va putea fi folosită şi acolo unde nu pot ajunge ambulanţele.

Este vorba de achizitia unui vehicul utilitar de teren 8×8 cu senile/roti (tip UTV), remorca de transport, echipamente si accesorii. Achiziţia se face prin licitaţie, iar administraţia este dispusă să plătească în jur de 220.000 de lei pentru vehicul.
Conform documentaţiei de lictaţie, contractul are drept scop achiziţia unui vehicul utilitar de teren 8×8 cu senile (tip UTV), remorcă de transport, precum şi echipamente şi accesorii, destinat intervenţiei în teren greu frământat, pe ape, în zone de pădure, teren acoperit cu zăpadă, gheaţă precum şi pe alte categorii de teren şi drum, asigurând o capacitate mare de trecere, în vederea evacuarii rapide a populatiei, inclusiv transportul persoanelor care necesită primirea asistenţei medicale de urgenţă. Acesta va fi folosit în situaţiile în care, autoambulanţele nu pot ajunge la locul intervenţiei datorită configuraţiei terenului, factorilor climatici şi meteorologici. Autospeciala este necesară Inspectoratului pentru Situaţii de Urganta „Vasile Goldis” al judetului Arad din cadrul Consiliului Judetean Arad, va corespunde specificaţiilor tehnice din caietul de sarcini, ce face parte integrantă din documentaţia de atribuire. De asemenea, ofertantul se va obliga să asigure gratuit instruirea teoretică şi practică a utilizatorilor.

Procedurile de achiziţie se vor încheia după jumătatea acestei luni.

Recomandările redacției