reabilitareConsiliul Judeţean caută un construc­tor pentru reabilitarea Centrului de Trans­fuzie Sanguină din cadrul Spitalului Ju­- deţean. Luna viitoare ar urma să se finalizeze procedura de licitaţie în vede­rea atribuirii contractului pentru pune­- rea la punct a acestei unităţi medicale.
CJA a scos la licitaţie contractul de execuţie pentru realizarea lucrărilor de reparaţii capitale la instalaţia electrică a Centrului de Transfuzie Sanguină. Investiţia necesară a fost estimată la aproape 170.000 de lei, iar licitaţia se va încheia în luna fe­bruarie a anului. La Centrul de Transfuzie nu vor fi realizate numai lucrări la instalaţia electrică, ci şi la structura construcţiei. Clădirea aflată într-un stadiu avansat de degradare va intra în reparaţii din această primăvară.
Un alt proiect de investiţii al CJA se referă la reabilitarea spaţiului în care funcţionează secţia de steri­li­zare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Aceste lucrări ar urma să mai scoată din bugetul Consiliului Jude­ţean alte 420.000 de lei.
Spaţiul în care funcţionează ste­rilizarea în prezent este impropriu desfăşurării activităţii în condiţii optime şi nici nu permite punerea în funcţiune a noului aparat de sterilizare de mare capacitate.

Recomandările redacției