CJP face apel la pensionarii arădeni: „Evitați deplasarea la sediul instituției“

0
336

Conducerea Casei Județene de Pensii face apel la pensionarii arădeni să evite deplasarea la sediul instituției, pentru a se proteja de pericolul epidemiei de coronavirus. Mihaela Vasil, directorul CJP Arad subliniază că persoanele vârstnice sunt cele mai expuse și că pot evita prezentarea la sediul instituției, apelând la corespondență sau e-mail.

Conducerea Casei de Pensii a atras atenția, în condițiile în care, un număr mare de pensionari arădeni au venit la sediul instiuției în ciuda avertizărilor pentru limitarea expunerii. CJP face anunțuri importante.

Ca urmare a Hotararilor nr.6 din 09 martie 2020 si nr.9 din 14 martie 2020 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta privind instituirea unor măsuri pentru evitarea  răspândirii și infectării cu COVID-19, Casa Națională de Pensii Publice prin Casa Judeteana de Pensii Arad, anunță că: activitatea de revizuire medicală a pensionarilor de invaliditate va fi suspendată, începând cu data de 16 martie 2020, urmând ca, în funcție de evoluția situației, să fie anunțate alte decizii. „Asigurăm pe toți pensionarii de invaliditate că plata drepturilor de pensie va fi continuată în toată perioada în care revizuirea medicala este suspendată“.

Medicii din cadrul cabinetelor de expertiza medicala vin cu rugamintea ca inainte de a se deplasa ca cabinetele medicale sa ceara informaţii la telefon: 0257-253767 int.116 – Informaţii referitoare la expertiza medicala Cabinetul nr.1, 0257-369081 – Informaţii referitoare la expertiza medicala Cabinetul nr.2, 0257-280155 – Informaţii referitoare la expertiza medicala Cabinetul nr.3.

Activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear este suspendată pe perioada stării de urgență. Data reluarii activitatii de acordare de bilete va fi comunicată ulterior. Cererile pentru acordarea biletelor de tratament balnear se pot depune prin poștă sau pe e-mail la adresa pensii.arad@cnpp.ro. Informații se obțin la telefon 0257-280154.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.