În aceste zile se realizează unele lucrări în satul Cladova, lucrări făcute de muncitorii de la Primăria Păuliș.
„Este vorba de amenajarea unui parc de joacă pentru copii dar și de odihnă și recreere pentru persoanele tinere și în vârstă, parcul fiind localizat în zona centrală a satului. Datorită amplasamentului și a dotărilor pe care le va avea va exista posibi­litatea ca de el să beneficieze, pe lângă copii și persoanele mature care locuiesc pe Valea Mare și pe Valea Mica a Cladovei“ ne spune primarul comunei, Petru Nicoară.
În perioada imediat următoare în incinta parcului se vor amplasa diferite echipamente de joacă pentru copii, cum ar fi: balansoare, tobogane, căsuțe, căluț pe arc, leagăne din lemn și alt mobilier specific acestui gen de amplasamente.
„Parcul va fi împrejmuit cu gard de sârmă iar în el vor fi amplasate bănci din lemn pe suport de metal, măsuțe și vor fi amenajate rondouri de trandafiri, dar vor fi plantate și câteva specii de pomi ornamentali. Sperăm ca acest parc să contri­buie la dezvoltarea bazei edilitar-gospodarești a satului Cla­- dova, la îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor comunei, în întregul ei“, ne preciza pri­mul edil al comunei.    (F.B.)

Recomandările redacției