clarence-seedorfOlandezul Clarence Seedorf (Botafogo) a anunţat, marţi, la Rio de Janeiro, că se retrage din activitatea de jucător pentru a antrena echipa AC Milan, în locul lui Massimiliano Allegri, demis luni după înfrângerea (3-4) „diavolilor” cu Sassuolo.
„Experienţa mea de un an şi jumătate la Botafogo m-a ajutat să progresez şi mă va ajuta în noua etapă a carierei, ca antrenor la AC Milan”, a declarat fostul internaţional olandez într-o conferinţă de presă.
Clarence Seedorf a jucat 300 de meciuri pentru AC Milan în perioada 2002-2012 şi a câştigat de două ori titlul de campion, o dată Cupa Italiei, de două ori Supercupa Italiei, de trei ori Liga Campionilor, de două ori Supercupa Europei şi o dată Campionatul Mondial al cluburilor. El a mai evoluat în cariera de jucător la formaţiile Ajax Amsterdam, Sampdoria Genova, Real Madrid şi Internazionale Milano.
Fostul internaţional olandez vine în această seară la Milano pentru a discuta cu oficialii clubului italian şi pentru a urmări meciul cu Spezia din Cupa Ita­liei, iar joi va semna un contract până în vara anului 2016, a anunţat Gazzetta dello Sport.

Recomandările redacției