BoghiceviciCătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PD-L şi premierul Guvernului din umbră al democrat-liberalilor şi-a anun­ţat, ieri, colegii care vor monitoriza activi­tatea miniştrilor din Executivul condus de Victor Ponta. Din Guvernul din umbră va face parte şi deputatul arădean Claudia Boghicevici, care a fost desemnată să se ocupe de Ministerul Muncii, minister pe care l-a condus în timpul Guvernului Ungureanu.
Conform Mediafax, Guvernul alternativ propus de PD-L are 16 membri, Monica Macovei, la Justiţie; Gheorghe Ialomiţianu, la Finanţe; Andreea Paul, la Economie; Gheorghe Ştefan, la  Agricultură; Lucian Bode, la Energie; Radu Carp, la Ministerul de Externe; Marinică Dincă, la MApN; Alin Tişe, la Interne; Anca Boagiu, la Infrastructură; Alexandru Nazare, la Fonduri Europene; Sulfina Barbu, la Mediu; Dragoş Şerban, la Sănătate; Raluca Turcan, la Edu­caţie; Radu F. Alexandru, la Cultură şi Sorin Moldovan, la Ministerul Tineretului.
În ceea ce o priveşte pe Claudia Boghicevici, aceasta a fost desemnată să monitorizeze activitatea de la Ministerul Muncii, atât în calitate de fost ministru, cât şi datorită faptului că după căderea Guvernului Ungureanu s-a ocupat de acest domeniu, în calitate de vicepreşe­dinte al Comisiei de Muncă şi Protecţie Socială din Camera Deputaţilor şi de preşedinte al Comisiei de Muncă şi Protecţie Socială din PD-L Arad. „Mă simt onorată să fac parte din acest Guvern, desemnarea mea reprezentând şi o recunoaştere a muncii depuse de organizaţia de la Arad. Acest Guvern alternativ îşi propune să monitori­zeze activitatea miniştrilor în funcţie şi să prezentăm cât se poate de serios ce trebuie să se facă şi nu se face în momentul de faţă, să avem o bună colaborare cu colegii parlamentari şi să arătăm oamenilor că suntem pre­gătiţi pe fiecare domeniu sectorial. Vom arăta şi ce nu face Guvernul Ponta, deşi a promis că va face”, ne-a declarat Claudia Boghicevici.

Recomandările redacției