Claudia Boghicevici anunţă „Cartea neagră a guvernării USL” – bază pentru o viitoare moţiune de cenzură

1
254

boghiDeputata PDL de Arad Claudia Boghicevici a anunţat ieri că partidul din care face parte va prezenta în curând un document care inventariază eşecurile principalele ale guvernării USL din ultimele 22 de luni şi care va fi numit „Cartea neagră a guvernării PSD-PNL”, document care va fii baza unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului recent instalat. Printre eşcurile enumerate se regăsesc promovarea „celor mai penali miniştri” de după 1990, atacul la independenţa justiţiei în „Marţea neagră” din decembrie 2013, falimentul proiectelor de modificare a Constituţiei şi de descentralizare a ţării, incapacitatea de-a introduce sistemul de controlare a fraudelor în sănătate, creşterea galopantă a şomajului (deşi Ponta promitea un milion de noi locuri de muncă), rata record a restanţelor la credite ca semn că sărăcia populaţiei este în creştere, demolarea mediului economic privat (81 de firme intrând zilnic în insolvenţă în 2013), şi creşterea fără precedent a fiscalităţii prin introducerea a 35 de noi taxe şi impozite. „Acestea sunt doar câteva din derapajele pe care PDL le sancţionează în această «Carte neagră a guvernării PSD-PNL». După doi ani de impostură a guvernului Ponta, cred că singura şansă a României de-a reveni pe o direcţie de dezvoltare sănătoasă, europeană, este schimbarea din temelii a acestei guvernări”, a spus Claudia Boghicevici.

Deputata PDL a admis că partidul său nu dispune în Parlament de toate semnăturile necesare pentru a depune o moţiune de cenzură, de aceea le-a cerut tuturor parlamentarilor „… scandalizaţi de ineficienţa şi minciunile guvernului Ponta” să o semneze. „Colegii din PMP au anunţat deja că o vor face. Îi chem şi pe colegii din PNL la raţiune şi responsabilitate în faţa românilor: să dăm o şansă acestei ţări la o guvernare mai onestă şi mai competentă. Să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să punem interesul românilor pe primul loc”, a fost apelul Claudiei Boghicevici către opoziţia parlamentară.

Referinduse la situaţia politică, deputata arădeancă a constatat că ţara este neguvernată, iar cei care-ar trebui să guverneze se ocupă de manopere oculte în scopul prezervării puterii. „Ultimele săptămâni au însemnat o destructurare a guvernului USL şi, cel puţin la centru, a alianţei de guvernare USL, situaţie care a creat un haos generalizat la nivel politic şi instituţional. Practic, ţara este neguvernată de săptămâni bune, iar premierul Ponta apelează la tot felul de manevre de culise pentru a-şi conserva puterea”, a spus deputata.

În aceste condiţii, acţiunile PDL şi-ale parlamentarilor acestui partid au fost sintetizate astfel de Claudia Boghicevici: „PDL nu a stat cu mâinile în sân şi a făcut în toată această perioadă ceea ce trebuie să facă un partid adevărat de opoziţie: am criticat ferm toate loviturile sub centură  pe care PSD şi PNL le aplică românilor; am sancţionat punctual, prin moţiuni simple, gafele miniştrilor lui Ponta; am depus sesizare la Curtea Constituţională împotriva manevrei lui Ponta de-a trece prin Parlament un guvern ilegitim şi, foarte important, am lucrat la redactarea moţiunii de cenzură pe care vrem s-o depunem într-un moment politic potrivit. Cu alte cuvinte, PDL atacă cu toate forţele impostura guvernărilor Ponta I, II şi III”, a declarat Claudia Boghicevici.

1 COMENTARIU

  1. EHEHE E USOR SA VEZI PAIUL DIN OCHIUL ALTUI PARTID DAR BIRNA DIN OCHIUL P.D.L. DE CE NUL SIL VEDE CUCOANA BOGHEVICI ORI PENTRUCA DOAR EA SI ALTII DIN PARTIDUL DINSEI SINT ALDUITI CU MILIOANELE DE FONDURI COMUNITARE DE LA CURTILE EUROPEI WEL DA ASA SE EXPLICA STIMULAREA INDIRECTA DE A INCHIDE OCHI LA DECIZIILE DEPUTATILOR p.d.l. CARE LEAU TAIAT FONDURILE BIETILOR PENSIONARI ORI ACEASTA NU SUNA CLOPOTELE A JALE FAPTUL CACI TOTI SINT CORUPTI SI URMARITI DE ORGANELE DE LEGI SI AICI IN U.S.A. ACEASTA NUI SPUNE NIMICA?!!! SO WAKE UP AND SMELL THE COFFE MISIS CLAUDIA BOGHIEVICI AND LETS GHET REAL AND DIVIDE EQUAL THE CASCAVALUL ROMANESC!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.