Claudia Boghicevici: „Ponta a obținut milioane de voturi prin fraudă morală”

3
274
boghicevici
Boghicevici spune că Ponta şi-a pus straiele de Moş Crăciun

Deputatul ACL de Arad Claudia Boghicevici le cere imperativ premierului Ponta și ministrului Muncii Rovana Plumb să prezinte de urgență proiectul de buget pe 2015 pentru a le dovedi românilor că promisiunile din campanie ale prezidențiabilului Ponta nu au fost doar minciuni. Deputatul ACL acuză modul fraudulos în care Ponta a obținut milioane de voturi la alegerile din 2 noiembrie, având în vedere lipsa de acoperire bugetară a promisiunilor sale electorale și cinismul cu care a împărțit pomeni electorale în stânga și în dreapta.

Dincolo de manevrele neortodoxe încercate de PSD pentru a îngrădi votul românilor din diasporă, dar și al studenților din România, un alt tip de fraudă a marcat substanțial scrutinul din 2 noiembrie: frauda morală a candidatului Ponta cu pomeni electorale fără acoperire bugetară. Profitând de faptul că PSD deține controlul unor influente instituții media, Ponta a intoxicat opinia publică pe tot parcursul perioadei pre-electorale și electorale, uitând însă de rolul său de prim-ministru al unei țări cu o economie în recesiune tehnică. În ultima perioadă Ponta s-a dezbrăcat de haina de premier și și-a pus straiele de Moș Crăciun care face daruri tuturor, fără însă a pomeni și cine plătește factura. Cea mai bună dovadă pentru aceste minciuni este faptul că Ponta nu are curajul să prezinte românilor proiectul de buget pe 2015, deși legea îl obligă. Doar acest proiect de buget ne-ar răspunde la întrebarea pe care ar trebui să și-o pună fiecare român: Pe ce se bazează când promite Ponta câte în lună și în stele?”. Deputatul ACL consideră că situația dezastruoasă a economiei în guvernarea Ponta explică de ce candidatul PSD ascunde datele bugetului pe 2015 și îl compară pe Victor Ponta cu Nicolae Ceaușescu din decembrie 1989. „Cifrele execuției bugetare spun totul: astfel, în primele 9 luni din 2014, cheltuielile de capital (investițiile) au scăzut cu 23,7% față de aceeași perioadă din 2013, iar cheltuielile cu proiectele finanțate din fonduri europene (co-finanțările) au scăzut cu 10,8%. Per total, sunt 2,5 miliarde de tăiate de la investiții în 2014 față de 2013, bani care ar fi trebuit să meargă în dezvoltare și locuri de muncă, nu în acoperirea de pomeni electorale”.

3 COMENTARII

  1. Basistilor, mai aveti 9 zile de latrat si apoi tacere. N-o fi Ponta cel mai bun dar ca sa-l votezi pe cel cu 6 (7) case cumparate cu bani din meditatii la negru, pe geambasul de copii, pe cel sustinut de dusmanii
    Romaniei , cei care DORESC SA RUPA TARNSILVANIA din Romania, NU SE POATE, e prea mult pentru un roman onest, care tine la tara lui.
    Nu doresc sa vin in Transilvania cu pasaportul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.