Claudia Iuga și Quaternion, invitaţi la Festivalul Internaţional de dans şi muzică „Ghiocelul de Argint”

0
138

ghiocelFestivalul Internaţional de dans și muzică „Ghiocelul de Argint” va avea loc sâmbătă, 5 aprilie, la Teatrul Clasic Ioan Slavici, începând cu orele 10. Compeția, aflată la a XXI ediție, este organizată sub egida Ministerului Educaţiei și cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad. „Este unul dintre cele mai importante evenimente organiza­te de Palatul Copiilor Arad. Copiii  s-au pregătit intens pentru acest evenimen şi au nevoie de susţinerea publicului”, a spus Ioana Lung, directoarea Palatului Copiilor. Invitații speciali ai evenimentului sunt Claudia Iuga și Quaternion. Cunoscuta solistă va face parte și din juriul competiției.
Concursul de dans va debuta la orele 10.15, după Festivitatea de deschidere, la Teatrul Ioan Slavici. Competiția de la canto va fi găzduită de Teatrul de Marionete tot sămbătă, 5 aprilie, începând cu orele 11. La festival se vor întrece copii din peste 20 de județe din țară și şase țări (Macedonia, Serbia, Bosnia, Republica Moldova, Ucraina și Bulgaria).
Pentru organizarea acestui eveniment Palatul Copiilor are ca parteneri și sponsori: Inspectoratul Şco­lar Judeţean Arad, Primăria Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Teatrul Clasic Ioan Slavici, Universitatea de Vest Vasile Goldiş, Galeria Arad, Selgros. Toţi concurenţii vor primi diplome şi medalii iar cei care vor urca pe podium vor fi răsplătiţi în plus cu cupe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.