niculescuSchimbat de la FC Bihor la finalul turului din cauza rezultatelor slabe, Claudiu Niculescu nu a rămas mult timp fără angajament. Dacă echipa orădeană a lăsat-o pe locul 8, cu doar 14 puncte, pe Damila Măciuca o va prelua de pe locul 4 din aceeași serie a II-a a ligii secunde.
În vârstă de 36 de ani, Niculescu preferat să fie „principal” la gruparea vâlceană decât secundul lui Cornel Ţălnar la Dinamo. Claudiu Niculescu va parafa contractul cu Damila în primele zile ale anului 2013.
„Mai sunt câteva mici detalii de pus la punct, dar sper ca imediat după Anul Nou să avem şi înţelegerea scrisă rezolvată. Avem şi acceptul patronilor, domnii Dan si Laurenţiu Nitu, pentru aducerea lui pe banca tehnică şi sper ca în câteva zile să finalizam discuţiile cu Claudiu Niculescu”, a dezvăluit Lucian Munteanu, preşedintele Damilei, formaţie care iernează la opt puncte de locul 2, ultimul promovabil. În ultimul an şi jumătate, Damila Măciuca a fost pregătită de Erik Lincar, care a renunţat să o mai antreneze din motive personale.

Recomandările redacției