oaraCele trei puncte câștigate în fața lui ACS Poli Timișoara alimentează speran­țele UTA-ei pentru clasarea pe un loc promovabil la finalul sezonului. În acest sens, conducerea clubului fac eforturi să întărească lotul lui Adrian Falub și au obținut și semnătura lui Claudiu Oara, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai defunctei Unirea Alba Iulia.
Oara are 24 de ani și evoluează pe orice post pe banda dreaptă, dar se descurcă și pe stânga în linia de mijloc sau atac. La începutul anului, fostul „unirist” era dat ca sigur în curtea celor de la Gaz Metan Mediaș, dar mutarea a căzut și se părea că jucătorul va îmbrăca tricoul divizionarei secunde, CSM Râmnicu Vâlcea. Dar, utiștii s-au mișcat rapid și efi­ci- ent și și-au adjudecat serviciile fotbalistului care a bifat 868 de minute în turul seriei de Vest a Ligii a II-a, marcând trei go­luri și re­ușind două pase decisive. „A fost greu fără bani, principala motivaţie care îţi rămâne e să joci cât mai bine să poţi pleca. Ca să faci performanţă, trebuie să faci sacrificii, să munceşti mult şi să ai şi noroc”, spunea la finalul anului trecut Oara, care în afara de Unirea Alba Iulia a mai evoluat la FC Silvania.
Dar, Adrian Marțian mai încearcă un transfer-două până la partida de la Mioveni, considerată foarte importantă în lupta pentru promovare. Tocmai de aceea, același conducător utist le va pune la dispoziție suporterilor care doresc să facă deplasarea în județul Argeș un autocar sau două, în funcție de cerință. Meciul cu echipa lui Stoican e programat sâmbătă, la ora 11.

Recomandările redacției