oara2Al doilea marcator al „Bătrânei Doamne” în acest campionat se numește Claudiu Oara. Atacantul a ajuns la cota 4 reușite în acest sezon, dintre care trei izbutite în tricoul fostei sale formații, Unirea Alba Iulia. Dar, cu siguranță, golul ce a decis partida cu FC Olt este cel mai important pentru fotbalistul de 24 de ani, care, însă, nu dorește să se oprească aici. „Îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri în continuare pentru noua mea echipă. Când am intrat pe teren, mi-am propus să evoluez cât mai bine și să respect indicațiile antrenorului. Sunt foarte fericit pentru acest gol, dar mă bucur mai mult pentru victorie, pentru cele trei puncte obținute. Nu contează atât de mult cine înscrie, la acest meci s-a nimerit să fiu eu”, a spus fostul „unirist”, care a demonstrat că nu prea dă randament ca mijlocaș central (post pe care a evoluat pe finalul disputei de la Mioveni și un sfert de oră în confruntarea cu oltenii), ci ca „aripă” dreapta.
Totuși, Oara spune că nu va comenta niciodată deciziile lui Adrian Falub: „Joc oriunde mi-o cere antrenorul, dânsul e cel care vede cel mai bine în timpul săptămânii unde pot da randamentul cel mai bun”. În fine, utistul a subliniat încă odată diferența de nivel dintre Alba Iulia și UTA: „E diferență mare pentru că aici e cu totul alt obiectiv, mult mai important. Toate meciurile sunt grele pentru noi, dar întotdeauna următorul e cel mai dificil. Tocmai de aceea disputa de la Măciuca e foarte importantă și mergem la victorie acolo, exact ca la Brașov”.
La finalul disputei cu FC Olt, Adrian Marțian a avut o remarcă interesantă la adresa marcatorului golului utist: „Nu prea am avut încredere în Oara, dar a făcut un meci bun până la urmă”.

Recomandările redacției