rivisFostul mijlocaș al Strungului și al UTA-ei din deceniile trecute e la a treia victorie la rând în Liga a IV-a cu Șoimii Tauț, ale cărei linii s-au schimbat aproape complet în vară. Șoimii au debutat cu un eșec pe terenul Crișului (1-5), apoi au înregistrat altul, acasă cu Semlac (0-2). Semnalul revenirii a venit după punctul luat la Păulila Pãuliș (2-2), dupã care au urmat trei victorii la scor identic, 1-0, cu Frontiera Curtici, Victoria Lunca Teuz și Voința Mailat.
„Am început să ne echilibrăm puțin, ca și echipă. Tot în căutări am fost. Nu m-am îngrijorat după primul eșec, dar așa e când se schimbă ge­nerațiile. A fost puțin mai greu începutul, acum ne-am așezat. Ne-ar mai trebui 3-4 jucători, dar deocamdată e bine”, a remarcat Riviş, al cărui lot are media de vârstă undeva la 20-22 de ani.
O mână întinsă pentru Toc
Bogdan Toc a fost omul cu golul decisiv în ultima rundă, contra Mailatului. Fotbalistul care cocheta până nu demult cu Dinamo București, după ce a fost titular la UTA și a mai bifat o experiență la FC Bihor a părut la un moment dat intrat în categoria celor care mai joacă din plăcere. E posibil să revină? „Numai de el depinde. Eu i-am oferit șansa să joace, să nu fie păcălit de fotbal. Îți ofer o mână, dacă ești deștept, o iei”, a comentat Riviș.
Lucrează cu Riviș jr.
Pentru prima dată, antrenorul se află în postura de a-l avea elev pe fiul său, Răzvan, aflat în recuperare după o accidentare grea. „În urma accidentului de la Sebiș, fractură de gleznă, a pierdut 6 luni. E greu, nu și-a revenit complet, dar muncește, face antrenamente și fără echipă, sper să-și revină. Nu e nici 40 la sută din potenţialul său. Timpul le rezolvă pe toate, posibil să-și mai încerce încă o dată norocul mai sus, dar nu aici, în Arad”, a punctat Riviş senior.
Runda viitoare, Şoimii Tauţ joacă în deplasare la Victoria Zăbranila Victoria Zãbrani, una din fostele echipe ale lui Riviș. „Am văzut că echipa din Zăbrani e în creștere, va fi meci greu. Cred că va fi echilibrat din punct de vedere al valorii sportive. Sper să-i am pe toți apți și să nu pierd”, a concluzionat tehnicianul.

Recomandările redacției