„Clientelismul local în România: bugete, migraţie politică, indicatori”, conferinţă susţinută de Sorin Ioniţă

0
246

antetNewsPrimăria Municipiului Arad vă invită la conferinţa „Clientelismul local în România: bugete, migraţie politică, indicatori”, care va fi susţinută de reputatul specialist în politici publice Sorin Ioniţă  vineri, 6 iunie, de la ora 18, 30, la librăria „Scienta”.

Ca şi la celelalte evenimente ale seriei „Întâlniri cu noii profesionişti”- proiect iniţiat şi finanţat de Primăria municipiului Arad- intrarea publicului este liberă.

Despre Sorin IONIŢĂ

Sorin Ioniță este președinte al Forum Expert (EFOR), un think tank cu sediul în București, expert asociat al Societății Academice Române (SAR) și lector invitat al catedrei de Administrație Publică din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj.

A lucrat încă de la mijlocul anilor nouăzeci în domeniul analizei sectorului public, descentralizării și dezvoltării regionale, în România și în ţările vecine.

În prezent colaborează în calitate de consultant cu Consiliul Europei (pe reforma administrației publice locale din Balcanii de Vest), PNUD (programe similare în Republica Moldova) şi Banca Mondială (evaluări instituționale și reformele sectoriale în România).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.