Clipe de groază pentru Laszlo Balint în meciul cu Poli Iași

0
345

UTA a câștigat într-un stil aparte în meciul cu Poli Iași, iar Laszlo Balint a recunoscut că deși echipa sa a câștigat a fost un meci în care a trecut prin toate stările posibile. Antrenorul a declarat după meci că nu ar mai vrea să aibă parte de așa ceva.

Erico și Rus au fost eroii partidei după ce au dat lovitura pe finalul meciului de la Iași. Cu toate că arădenii au condus tot meciul UTA câștigat abia în prelungiri, la fel ca la Voluntari, iar antrenorul susține că începe să resimtă tensiunea.

Stau rău cu tensiunea în momentul ăsta. Încă două, trei meciuri ca ăsta și avem probleme mai mari. Trebuie să îmi felicit băieții, am avut ocazii, dar am dominat autoritar. Din păcate, nu am dat gol mai repede, dar am reușit să forțăm până la final, ceea ce este admirabil. Acum patru zile am terminat meciul în genunchi, iar acum suntem mulțumiți de ceea ce am realizat. Iașiul a avut un portar în zi mare, dar și noi cred că puteam alege soluții mai bune. Sperăm să confirmăm acest lucru și în etapa viitoare. Am trăit toate stările posibile în aceste prime etape din 2021, dar de asta iubim viața de ut-ist. O să vedeți că echipa asta va deveni din ce în ce mai puternică. Avem o zi în care să ne liniștim, este foarte important să ne revenim din punct de vedere fizic. Este esențial să jucăm 94 de minute. Nu știu și nici nu mă gândesc la transferul lui Dennis Man, cei din conducerea clubului sunt la curent”, a declarat Laszlo Balint la Digi Sport, după victoria de la Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.