SONY DSCUn număr de 11 proiecte de hotărâre vor primi, miercuri, votul aleșilor locali reuniți în cadrul unei ședințe ordinare a CLM.
De departe, cele mai interesante decizii urmează să fie adoptate în zona managementului de la Filarmonica de Stat, unde activitatea directorului Alin Văcean urmează să fie pusă, din nou, în balanță de o nouă comisie de evaluare. Un alt proiect interesant se referă la reconfirmarea pe funcție a directorului Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, după ce Bogdan Costea a obținut o medie bună la evaluarea anuală a managemen­tului. Se va bucura, de asemenea, în urma votului aleșilor locali din această săptămână și Claudia Boghicevici, care potrivit proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței urmează să primească din partea municipalității un sediu pentru cabinetul său parlamentar în zona UTA.
Alte patru proiecte ce urmează să fie supuse votului CLM din această săptămână se referă la neexercitarea de către municipalitate a dreptului de preemțiune asupra unor spații din zona centrală a orașului. În cadrul aceleiași ședințe a CLM, consilierii locali sunt chemați la vot și pentru aprobarea Planului integrat de revitalizare a zonei protejate din municipiul Arad 2012, realizat în cadrul proiectului „VITO Oraşe Vitale Istorice din Regiunile Europei Centrale şi de Est”, finanţat de Uniunea Europeană, Guvernul României şi CLM.

Recomandările redacției