Clubul Sportiv Unirea Sântana va avea secție de box de luna viitoare

0
255

Locuitorii orașului Sântana vor avea în curând o nouă sală de box unde se vor putea antrena. Deschiderea oficială va avea loc la 1 octombrie, iar antrenor principal va fi chiar maestrul Ruben Stoia, cel care a readus boxul la viață în Arad. Deschiderea va avea loc cu meciuri demonstrative și multe alte activități. De menționat este că cursurile vor fi gratuite pentru cei cu vârste cuprinse între cinci și 20 de ani tocmai pentru a putea încuraja sportul de performanță.

În cel mai scurt timp posibil, își va deschide ușa larg cea de-a șasea secție a clubului, mai precis secția de box, unde avem bucuria de a-l avea ca antrenor pe maestrul Ruben Stoia! Dragi copii vă așteptăm cu ușa larg deschisă atât la săli cât și la terenurile de sport, din orașul nostru!”, anunță cei de la Club Sportiv Unirea Sântana.

Ruben Stoia va conduce antrenamentele din noua sală de box, iar sportivii vor avea șansa să învețe de la un antrenor de top care a antrenat chiar lotul național. Astfel, mulți copii din Sântana vor avea o viziune și vor putea face chiar o carieră în sport.

Așteptăm cu nerăbdare deschiderea sălii din Sântana. Dorim să încurajăm sportul de performanță, tocmai de asta pentru cei cu vârste între cinci și 20 de ani nu percepem niciun fel de taxă tocmai pentru a putea aduce și copii care nu au posibilități la performanță. Mulțumim primăriei orașului Sântana și Consiliului Local pentru implicare și sperăm să avem cât mai mulți sportivi la deschidere”, ne-a declarat Ruben Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.