Clubul Universitatea Craiova are un caz de infectare cu COVID-19

0
251

Cazurile de COVID-19 continuă să apară în echipele din Liga 1. După cazurile de la Dinamo și CFR Cluj, coronavirus nu a iertat nici pe cei de la Universitatea Craiova, aceștia au anunțat prima infectare cu Sars-Cov-2.
Continuă să apară cazuri de COVID-19 la echipele din Liga 1. După Dinamo şi CFR Cluj, a venit rândul celor de la Universitatea Craiova să anunţe prima infectare cu virusul Sars-Cov-2.
„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj şi vom cunoaşte paşii ce trebuie urmaţi“, au anunţat cei de la Universitatea Craiova, pe pagina de Facebook a clubului.
Duminica trecută oltenii au jucat pe terenul lui FC Botoșani și au reușit o victorie cu scorul de 2-0. Numai două meciuri îi mai despart pe craioveni de primul titlu din ultimii 29 de ani. Dacă la Universitatea Craiova a apărut până în acest moment un singur caz de COVID-19, CFR Cluj şi Dinamo stau mult mai prost. Ardelenii au raportat 10 cazuri, iar dinamoviştii nu mai puţin de 14.
În Liga 1 testările continuă și nu este exclus ca și alte echipe să fie afectate de virus. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.