Cluburile de fotbal cu echipe în Liga Elitelor primesc câte 4.000 de euro pentru efectuarea testelor COVID-19

0
247

Federația Română de Fotbal a decis reluarea competițiilor Liga Elitelor U19 și Liga Elitelor U17 și sprijină financiar cluburile pentru a putea participa. Cele două competiții de elită în ceea ce privește fotbalul juvenil se vor relua pe 26 septembrie și vor participa primele 24 de cluburi din Clasificarea Academiilor.
„Fiecărui club din Liga I și Liga a II-a ale cărui echipe vor participa în competițiile Liga Elitelor U19 și U17, în sezonul 2020-2021, i se va aloca suma de 4.000 de euro, reprezentând ajutor FRF pentru testare RT-PCR SARS-CoV-2.
Celelalte cluburi participante, având în vedere că nu beneficiază de plățile de solidaritate din partea UEFA pentru anul 2020, vor primi din partea FRF 12.500 euro, sumă ce reprezintă subvenție pentru competițiile Liga Elitelor U19 și U17, și încă 4.000 de euro, ajutorul FRF pentru testări RT-PCR SARS-CoV-2“, au transmis cei de la FRF.
La cele două competiţii care se vor relua pe 26 septembrie au dreptul să participe primele 24 de cluburi din Clasificarea Academiilor.
Cele 24 de cluburi cu drept de a evolua în competiţiile Liga Elitelor U19 şi Liga Elitelor U17 sunt obligate să confirme parti­ciparea în scris până la data de 16 septembrie 2020.
În situaţia în care un club nu doreşte participarea sau nu confirmă participarea până la termenul stabilit, locul acestuia va fi ocupat de următorul club care a luat parte la procedura de Clasificare a Academiilor şi care doreşte să participe în cele două competiţii juvenile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.