placute autoPoliţiştii Secţiei nr. 2 Micălaca au prins în flagrant, zilele trecute, patru persoane, din Cluj, bănuite că sustrăgeau diferite bunuri din autoturisme.
„P. Isvan, de 44 de ani, P.M., de 15 ani, T. Iosif, de 48 de ani şi C. Levente, de 28 de ani, au fost depistaţi de colegii mei în timp ce se deplasau cu un autoturism Dacia Logan, pe strada Voinicilor, din municipiul Arad. La verificările efectuate, poliţiştii au depistat asupra clujenilor plăcuţele cu numerele de înmatriculare sustrase de la două autoturisme, din municipiul Arad, şi mai multe bunuri (şase GPS-uri, patru telefoane mobile, CD player marca Sony, cinci perechi ochelari, 11 încărcătoare telefoane mobile, cinci parfumuri, modulator FM etc.) a căror provenienţă, iniţial, nu a putut fi justificată”, ne informa comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
După extinderea cercetărilor, existând indicii că suspecţii ar fi sustras multe din aceste bunuri din autoturisme de pe raza oraşului Timişoara, poliţiştii arădeni i-au predat pe aceştia omologilor lor, pentru continuarea cercetărilor.
Valoarea bunurilor a fost estimată la aproximativ 2000 de lei.

Recomandările redacției