Clujul se apropie de 5 cazuri la mia de locuitori. Sibiul, printre judeţele cu rata de infectare peste 4

0
266

Nouă judeţe din România înregistrează o rată de peste 3 infectări la mia de locuitori, la fel ca în ziua precedentă. Cea mai mare rată de infectare rămâne în conti­nuare în judeţul Sălaj: 5,17 la mia de lo­cuitori, în creștere cu 0,7 față de dumi­nică.
Cele mai mari rate de infectare (coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori) sunt raportate în prezent în Sălaj – 5,17, Cluj – 4,98, Alba 4,46, Timiș 4,36, Sibiu 4,04. Toate înregistrează creşteri uşoară faţă de ziua de dumunică. Judeţele Braşov, Dolj, Maramureş se apropie de pragul de trei infectări la mia de locuitori. Harghita, care a ieşit zilele trecute din rândul judeţelor roşii, se află din nou aproape de rata de 3 la mie.
Bilanţul transmis de Grupul de Comunicare Strategică mai arată că în Bucureşti rata de infectare a ajuns la 3,91, în uşoară creştere faţă de duminică, atunci când a fost 3,79. Capitala se menţine însă pe primul loc la numărul de cazuri noi, fiind raportate 592 de noi îmbolnăviri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.