CN de futsal U19: Șimandul a făcut spectacol cu CFF Clujana și se pregătește de vizita liderului

0
255

Dacă în deplasare nu se simt prea bine, pierzând la mijlocul săptămânii trecute la Deva: 3-4, cu ACS West (marcatori Dagău, Stejar și P. Ujoc), acasă, Șoimii Șimand au obținut al doilea succes la scor în campionatul național Under 19
După 8-0 cu Informatica Timișoara, sâmbătă, la sala de sport din Vladimirescu, trupa lui Mărcuș, Buruiană și Cuc au depășit-o cu 11-5 pe CFF Clujana-Cluj. Robert Balogh, cu patru goluri, a fost cel mai bun marcator al formației din județul nostru, celelalte reușite purtând semnătura lui Laurențiu Onaca (2), Narcis Jurj (2), Paul Ujoc (2) și Andrei Cordoș (1). Pentru „șoimi” au mai evoluat: Alex Stejar – Raul Borod, Onisim Pocian și Flavius Ujoc.
După acest rezultat, Șimandul e pe locul 3 în seria a IV-a, la un punct de a doua clasată ACS West Deva. „Obiectivul rămâne locul 2 și calificarea în grupa de elită. Eu zic că avem un lot bun și vom reuși în cele din urmă”, a spus profesorul Dani Mărcuș.
Duminică, șimăndanii găzduiesc echipa de pe primul loc, Autobergamo Deva. Meciul se va juca la sala UAV-Mihai Botez, ora de începere urmând să fie stabilită în zilele ce urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.