inspectieInspecția fiscală este pentru cei mai mulți manageri de firme, un moment dificil. Reprezentanții CNIPMMR anunță însă că, întreprinzătorii arădeni au ocazia să învețe cum să facă față cu brio inspecției fiscale.

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România invită persoanele interesate să participe la seminarul  „Cum să faci față inspecției fiscale”, un seminar ce vine în sprijinul întreprinzătorilor, managerilor și specialiștilor în domeniul financiar-contabil, în vederea pregătirii acestora în cazul unei inspecției fiscale.

Prin schimburi de opinii, dezbateri libere și abordări practice, seminarul dorește să aducă la cunoștință persoanelor interesate, reglementările în vigoare privind inspecția fiscal, în ceea ce privește sfera și modul de realizare a inspecției fiscale, regulile privind efectuarea inspecției fiscale, condițiile și modalități de suspendare a inspecției fiscale, drepturile și obligațiile contribuabililor pe timpul desfășurării inspecției fiscale.

Seminarul va reuni specialiști în fiscalitate, între care, Vasile Ioan Popa, formator CECCAR, specialist cu vastă experiență în fiscalitate și în îndrumarea contribuabililor și Nelu Popa, inspector principal A.I.F. din cadrul AJFP Arad. Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu CECCAR-filiala Arad și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș ” Arad.

Înscrierile se pot face până în data de 7 februarie 2014 la adresa de e-mail cursuri@imm-arad.ro. Pentru a participa, întreprinzătorii trebuie să achite o taxă de 150 de lei, seminarul urmând a se desfășura în data de 11 februarie 2014, începând cu ora 14:00.

Recomandările redacției