Coafuri de mireasă la modă în 2019. Nu se mai poartă voalul prins în coc

0
853

Specialiștii vin cu recoman­dă­rile pentru miresele anului 2019 în materie de coafuri pentru ziua cea mare: „Naturaleţe, feminitate, romantism, simplitate, dar în același timp complexitate. Acesta este mixul perfect pentru coafurile de mireasă în anul 2019”, scrie Mediafax.
Miresele trebuie să își aleagă coafura în funcție de rochia pe care o vor purta, dar și de tipul locației unde va avea loc evenimentul: „Dacă nunta se va desfășura pe plajă, recomandarea mea sunt buclele ușoare, cu părul ușor într-o parte sau împletit. Pentru o locație mai elegantă și dacă rochia este în stilul Meghan Markle, atunci coafura trebuie să fie cât mai finuță, iar părul prins completat cu un mic accesoriu sau o tiară”, declară hairstylist-ul Adrian Perjovschi.
Coafura poate fi completată cu accesorii mai discrete sau mai mari: „Putem accesoriza coafura de mireasă cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune că în 2019 sunt din ce în ce mai puțin în trend, însă dacă mireasa totuși își dorește mult voal, acestea sunt mult mai simple și mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie, de asemenea, foarte discret și să pară prins natural, nu să îngreuneze coafura”, spune specialistul.
În ceea ce privește greșelile care pot apărea, hairstylist-ul atrage atenția: „Nu trebuie să se vadă agrafele. Și nu este recomandat să se facă schimbări radicale de look, de culoare și tunsoare la mai puțin de două luni de nuntă”, mai adaugă Perjovschi.
Machiajul ales de mirese în 2019 va fi de asemenea unul cât mai natural: „Anul acesta optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează fața atât de mult. Punem accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu și pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai. Miresele extravagante aleg un ruj roșu sau vișiniu și, de ce nu, și smokey eyes”, explică make-up artistul Madda Petcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.