Vântul și-a făcut din nou simțită prezența și, după cum ne-am obișnuit, ornamentele au început din nou să cadă. Deocamdată nu a fost vorba despre o bucată foarte mare, lucru ce oricum nu ne-ar fi șocat în vreun fel, ci de o bucată ceva mai mică. Aceasta s-a desprins pe centrul orașului, foarte aproape de o terasă, undeva pe Bulevardul Revoluției. 

Pentru moment acoperișurile încă se țin bine comparativ cu perioada trecută în care vântul a făcut pagube destul de însemnate și ornamentele mari încă au putere să facă față curentului de aer. Totuși, ornamentul căzut de care am avut chiar noi parte a fost văzut în jurul orei 10.00, următoarele ore ale zilei fiind cele în care vom afla exact ce mai cade de pe clădiri. 

Cu toate că bucata de ornament este una care putea ușor să rănească pe cineva, oamenii au fost feriți de impactul cu aceasta, ea căzând direct pe sol. Totuși, locul în care a avut loc incidentul este în dreptul unei stații de taxi și într-o zonă extrem de circulată. În continuare, chiar dacă sperăm să nu mai existe și alte incidente, șansele sunt destul de scăzute având în vedere viteza cu care suflă vântul. 

Recomandările redacției