Codrea a adus prima victorie în amicalele verii: Crișul Chișineu Criș – Frontiera Curtici 1-0

0
282

După 2-2 cu Sântana și 1-3 la Cărani (gol Birău), Crișul Chișineu-Criș a obținut și primul succes în partidele amicale ale verii. Acesta s-a conturat pe finalul partidei cu Frontiera Curtici, dintr-un penalty contestat de oaspeți, la o intervenție în careu asupra lui Suslak.
Altfel, confruntarea de pe arena „Aurel Ardelean” nu a fost foarte spectaculoasă. Ciornei, Mateucă și Onuțan au avut situații bune la poarta adversă, iar în contul Frontierei, Avrămuțiu a lovit odată bara, iar ex-ul Mihai a trecut și el de puțin pe lângă gol. În minutul 84, juniorul Fereștean l-a culcat în careu pe Adi Suslak, iar Codrea a marcat de la punctul cu var singurul gol al partidei.
Adrian Abrudean nu a putut conta pe trei dintre jucătorii săi, fundașul Tătaru și Pavel (acesta va avea în curând rezultatul RMN-ului făcut la genunchi) și atacantul Modan, învoit. În aceste condiții, a putut alinia doar 16 jucători și ar mai dori să primească cel puțin două întăriri. „Din punctul meu de vedere, am mai avea nevoie neapărat de un junior de 2000 și un senior polivalent. Exprimarea echipei în partida cu Frontiera
Curtici a fost destul de bună, se vede că facem progrese evidente de la meci la meci. Cu ritmul stăm încă prost, dar e normal pentru această etapă a pregătirii. Construim destul de lent și previzibil în ultimii 30-35 de metri, dar odată cu înaintarea în pregătire sunt convins că vom juca bine cap-coadă. Să nu uităm și că am întâlnit un adversar bun, cu fotbaliști care încă pot evolua liniștit cel puțin în Liga a III-a”, a spus antrenorul Crișului.
Curticiul bifează cel de-al doilea amical fără gol marcat, după 0-0 cu Zăbraniul. „Meciul a fost echilibrat, ocaziile împărțite, mă bucur că ne-am ridicat la nivelul unei echipe de Liga a III-a, care se antrenează zilnic și vizează prima parte a clasamentului. Eu încă mă familiarizez cu tot lotul, nu i-am cunoscut chiar pe toți fotbaliștii de la Curtici și vreau să-mi dau seama de întreg potențialul lor. Important este că avem destul material de lucru, suntem acoperiți pe toate posturile, de acum trebuie să ne legăm ca echipă, profitând din plin de antrenamentele săptămânale și aceste jocuri de verificare”, a menționat Radu Anca, tehnicianul Frontierei.
Formații:
Crișul: Zamfir (46 Pășcălău) – Birău, Sabău (46 Onuțan), Calvin, Sulsak (85 Sechel) – Piț (70 Codrea), Ember (46 Clej), Mărmăneanu (70 Ember), Ciornei – Vasinc Codrea (46 Mateucă).
Curtici: Mucha – Morar, Varga, Gligor, Vereș – Avrămuțiu, Nedea, Ursoi – Brândușe, Al. Mihai, Huțanu. Au mai jucat: Trifoi – Fe­reștean, Al. Don, Gurban, Hanc, Crișan, Vărădean, Dochița, Radu, Cornean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.