Ripensia a deschis scorul în ami­calul de la Șiria și a egalat la 2, după care a trebuit să se recunoască învinsă la două goluri diferență. „Una peste alta, a fost un joc bun de-o parte și de cealaltă, cu un spectacol fotba­listic agreabil. Terenul a fost și el bun, având în vedere vremea de afară. UTA a meritat victoria, căci  jucătorii lor au fost mai hotărâți. Dar, ambele echipe au fost preocupate de joc și a fost important. Este clar că meciul de la primăvară, din campionat, va fi diferit. Acum și eu, dar și Cristi Todea, a dorit să le dea cât mai multe minute tuturor jucător. Pe puncte, va fi altfel”, a menționat Paul Codrea.
Rugat să-și dea cu părerea des­pre schimbarea de strategie la UTA și opțiunea pentru un lot tânăr, antrenorul lui „Ripi” a adăugat: „Clubul și echipa s-a adaptat rapid noilor condiții financiare. Am văzut destui copii talentați azi, cu calitate fotbalistică, des­pre care am înțeles că au fost cândva și campioni naționali. Dar, și noi avem mulți tineri în echipă. De altfel scopul Ligii
a II-a ar trebui să fie, în special, creșterea acestor tineri”.
În tricoul „roșu-galben” a apărut și Bădăuță, fostul atacant al lui ASU Poli, pe care Codrea și-l dorește în lot și chiar într-un „unsprezece” ideal, într-o linie de atac alături de senegalezul Mediop.

Recomandările redacției