Codrin Ştefănescu și Olguța Vasilescu, pe linie moartă

0
623

Cutremur în PSD după încarcerarea lui Liviu Dragnea. Nume grele din formațiune au fost trecute pe linie moartă, iar cei care erau în conflict cu fostul președinte au revenit în prim plan.

Cutremur în cadrul PSD. Sunt decizii de ultimă oră luate după încarcerarea lui Liviu Dragnea. Odată cu ieșirea din scenă a fostului președinte se petrec schimbări masive în partid. Totul se decide în Comitetul Executiv Național al partidului care se întâmplă chiar în aceste momente.

Potrivit unor surse participante la şedinţă, principalele modificări vizează zona de comunicare şi organizare. Trecută pe linie moartă după conflictul cu Dragnea, Gabriela Firea revine în forță. Îşi reia funcţiile deţinute anterior scandalului cu Liviu Dragnea, adică cea de preşedinte PSD Bucureşti şi de vicepreşedinte naţional.

Codrin Ştefănescu este înlocuit în funcţia de secretar general cu Rodica Nassar, de la PSD Sector 2. Și Lia Olguţa Vasilescu a fost trecută pe linie moartă. Noul purtător de cuvânt al PSD este senatorul Titus Corlăţean, anunță stiripesurse.ro.

O decizie majoră vizează coordonarea comunicării PSD. Astfel, acest domeniu urmează să fie externalizat şi încredinţat unor profesionişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.