Ionuț Popa nu lasă nimic la voia întâmplării în încercarea de a salva de la retrogradare echipa fanion a Aradului. Directorul tehnic al „roș-albilor” a avut spioni la partidele următorilor adversari ai lui Buia et. comp., urmând să primeasă fișe detaliate prinvind cele întâmplate joi și vineri, la Ștefăneștii de Jos și Motru.
În etapa desfășurată înainte de Paști, cea în care UTA și-a luat fără joc punctele cu Olimpia Satu Mare, FC Snagov a întânit-o pe teren propriu pe FC Argeș, iar Pandurii Târgu Jiu pe Dunărea Călărași. În ambele dispute s-au impus oaspeții, cu 2-1, respectiv 3-0, sub ochii lui Codru Grădinariu și Cristi Todea.
Aflat la cursurile Licenței A UEFA la București (unde, printre alții, e coleg cu Mirel Rădoi sau Dorin Goian), directorul general al „Bătrânei Doamne” a avut prilejul să spioneze formația lui Valeriu Răchită, pe care arădenii o vor întâlni duminică, la matineu. „Fără îndoială, Argeșul a jucat mai bine și a meritat victoria, dar asta nu înseamnă că Snagovul nu-și poate schimba fața la meciul de la Șiria. De fapt, mai au un meci și joi, acasă cu Brăila, când și-ar putea reface moralul înainte de a juca împotriva noastră. Deocamdată, pot spune că e o formație de pluton, cu câțiva fotbaliști interesanți în special de la mijloc în sus, ca Radu, Bustea, Ferfelea și Ilie, însă au și doi fundași centrali ceva mai lenți. Restul detaliilor i le voi comunica lui Mister, vrem să fim pregătiți din toate punctele de vedere pentru disputa de duminică”, a menționat Grădinariu.
În Vinerea Mare, Cristian Todea a luat drumul orașului gorjean Motru, acolo unde liderul nu a avut probleme în a-și adjudeca victoria cu Pandurii Târgu Jiu. De altfel, după etapa dinaintea Paștelui, trupa pregătită de Adrian Bogoi e noua „lanternă roșie” a ligii secunde și are și alte probleme în afara celor legate de rezultate. „Clubul trece printr-o situaţie dificilă. Eu îmi doresc foarte mult să ajut această echipă, de asta am şi venit la Târgu Jiu, dar nu pot singur. Dacă nu voi fi sprijinit de cei din club, va fi foarte greu. Sunt probleme în continuare, jucători neplătiţi, dar asta nu scuză prestaţia lor”, declara Emil Dică, directorul sportiv al gorjenilor, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu” de la radio Sport Total FM.
UTA va da piept cu Pandurii pe 21 aprilie, în cadrul etapei cu numărul 30, înainte de marele derby cu Poli, programat la mijlocul săptămânii, cel mai probabil pe 25 aprilie.

Recomandările redacției