Codruţ Marta ar putea fi declarat mort

0
769

Fratele lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, cere ca acesta să fie declarat mort, mai ales că au trecut şapte ani de la dispariţie. Dacă se va întâmpla acest lucru, atunci procurorii pot investiga oficial uciderea lui Marta.

Pe lângă investigaţiile oficiale, declararea lui Codruţ Marta ca decedat ar avea ca urmare împărțirea averii acestuia între fratele, soția și părinții săi. Fără o sentință în instanță acest lucru nu este însă posibil.

Pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 a fost introdusă în 2016 o acţiune prin care se cere declararea judecătorească a morţii în cazul lui Codruţ Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar din perioada în care acesta din urmă deţinea funcţia de preşedinte al ANAF. Solicitarea a fost introdusă pe rolul instanţei de o femeie pe nume Raluca Merfu, conform rtv.net.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, ambii din comuna arădeană Săvârşin, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.