(Update) Codul roșu s-a lăsat cu inundații și copaci căzuți la Arad

0
2194

UPDATE  La ora 22.45 alte două misiuni au început pentru pompieri. Prima a fost despre un incendiu la o casă din localitatea Cruceni, pe când a doua a fost la un autobuz cuprins de flăcări la Miorița. 

Un cod roșu de ploi torențiale care s-a lăsat cu grindină și averse și ce s-a calculat că ar ajunge la 40… 50l/mp, frecvente descărcări electrice și vijelie a pus din nou pompierii în gardă și aceștia au avut de intervenit în mai multe locuri. Codul roșu nu a durat mult, acesta fiind de aproximativ o oră, dar s-a lăsat cu o primă misiune a Detașamentului de Pompieri Arad și colegii acestora. Astfel, Garda de Intervenție Chișineu Criș a intervenit pe drumul de la Iratoșu, pe DJ 709J pentru eliberarea acestuia de arbori căzuți. În continuare, echipele au intervenit în mai multe locuri din municipiul Arad pentru evacuarea apei și deblocarea căilor de comunicații de arbori.


Până la această oră, 22.30, s-a intervenit în municipiul Arad pentru îndepărtarea în total a trei arbori de pe două autoturisme si o stradă, evacuare a apei din două case și, din nou, în această seara s-a intervenit pe strada Cocorilor.
La toate aceste misiuni au participat forțe de intervenție cu un total de patru autospeciale, un camion, un modul de pompare de mare capacitate și două motopompe transportabile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.