Național Sebiș este una dintre cele mai în formă echipe din fotbalul românesc în acest debut de sezon. Cu victoria din derby-ul de la Cermei, trupa de pe Malul Crișului Alb a strâns nu mai puțin de 7 succese consecutive, aici incluzând și cele două din Cupa României.
Ieri, „alb-albaștrii” au luat rapid avans de două goluri și chiar dacă formația gazdă a replicat prin Suslak până la pauză, au știut să gestioneze partida pentru încă trei puncte ce îi păstrează comod în fotoliul de lider.
„Meritul acestui parcurs foarte bun este al băieților. Au dovedit mare caracter și o atitudine corespunzătoare meci de meci și trebuie să-i felicit pentru efortul depus în aceste șapte partide oficiale câștigate fără drept de apel. Am întâlnit o echipă dificilă, dar am început foarte bine cu două goluri și am mai pus presiune și prin alte ocazii de poartă. Apoi ne-am retras un pic și le-am dat ocazia și lor să joace și să marcheze pe final de repriză. Nu ne-au surprins cu nimic, am dejucat bine mingile lor lungi și după multă muncă în a doua repriză și am câștigat trei puncte mari. Urmează partida de Cupă cu Luceafărul, de mâine ne concentrăm și ne revenim să fim proaspeți marți și să facem o figură frumoasă”, a explicat Călin Cojocaru, manager și antrenor la Național.
Parcursul excelent al lui Săulescu et. comp. a luat prin surprindere comunitatea sebișeană ce trebuie să răsplătească performanța. „Să vină banii la băieți!” au scandat elevii lui Cojocaru în vestiar, iar Cojocaru asigură: „Efortul fotbaliștilor va fi întotdeauna răsplătit la Sebiș, comunitatea este alături de echipă și tot ce se promite se respectă. Am adus calitate în vară și împreună cu ce am mai avut noi am creat un lot bun care are rezultate”.

Recomandările redacției