Cojocaru: „Nu ne respectăm, ne lipsește atitudinea” vs. Leuca: „A ieșit exact cum mi-am imaginat eu”

0
177

Sebișul și-a lăsat cel mai prost moment posibil să piardă al treilea meci stagional. A fost ajunsă în clasament de Școlar Reșița, iar echipa ce a profitat de lipsa de concentrare a Naționalului a fost chiar fosta formație a lui Călin Cojocaru. S-a terminat 2-1, cu un penalty făcut stupid de Stupu și transformat de Trifu, chiar la ultima fază a partidei de la Giarmata.
La final managerul-antrenor al „alb-albaștrilor” a pus înfrângerea în special pe seama lipsei de atitudine. „Cu toate că am practicat un joc modest, ne-am creat multe ocazii. Dar, din păcate, nu ne respectăm și lucrul ăsta se vede. Practic am început partida de la 0-1, după primul corner, după o lipsă de marcaj elementară. Dacă nu te respecți și nu respecți orice adversar se vede. Adversarul a jucat ce a putut, cu mingi lungi, noi am fost cei care am construit jocul și am avut o posesie net superioară. Așa cum am spus, am avut și destule ocazii, dar am ratat din nou prea mult. La Sebiș locul 2 nu se premiază. Doar dacă ne schimbăm atitudinea putem realiza ceva în cele două partide care au mai rămas, dacă nu… Trebuie să avem atitudine meci de meci”, a menționat Cojocaru, care nu-și explică nici greșeala comisă de Stupu la faza de penalty din ultimul minut de preungire: „Stupu nu a gândit nimic la acea fază, trebuia doar să tatoneze un jucător ce s-a întors cu fața spre poarta lui, era clar că nu e periculos. Va plăti alături de colegii lui, avem și drepturi dar și obligații la Sebiș”.
În componența Giarmatei conduse de Călin Cojocaru, Răzvan Leuca era piesă indispensabilă la mijlocul terenului. Acum, acesta a preluat funcția de antrenor al „milenarilor” și vineri și-a învins pentru prima oară profesorul. „A fost un meci ca oricare altul, la fel se dau punctele chiar dacă am învins liderul. Am câștigat eu astăzi împotriva fostului meu antrenor, altădată am pierdut, astăzi, în schimb, a ieșit cum mi-am imaginat eu. Dominarea lor a fost sterilă și nu le-am lăsat spații jucătorilor lor rapizi. Noi am jucat pe contraatac si am avut câteva ocazii. Știam echipa Sebișului, au jucători valoroși, dar azi a contat mai mult ambiția noastră. Nu aveau cu ce să ne surprindă, dar cred că au un viitor frumos”, a menționat Leuca.
Tehnicianul mai consideră că echipa sa trebuia să beneficieze ceva mai repede (min. 82) de un penalty, la un duel între același Stupu și Ghighilicea, dar: „E bine și așa, chiar dacă acel 11 metri poate era și mai clar decât al doilea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.