Cojocaru: „Terenul – principalul adversar, am pierdut două puncte”

0
274

Viceliderul seriei a IV-a a Ligii a III-a s-a împiedicat la Ișalnița, în fața codașei CSO Filiași. Dincolo de ziua mai modestă, favorizată și de absențele lui Avramescu și Neacșu din „unsprezecele” ideal, sebișenii acuză starea foarte proastă a terenului. „Nu vreau să fiu rău, dar nici în județ nu am văzut așa gazon. Era imposibil să legi mai mult de două-trei pase, căci mingea sărea ca din colțul de masă. Chiar dacă am avut în față o formație arțăgoasă, la care s-a întors și câteva piese importante,  cred că terenul a fost astăzi principalul nostru adversar. Filiașul a fost periculoasă foarte rar, pe greșelile noastre, în timp ce noi am dominat destul de steril partida. Chiar și așa, am avut ocaziile mai clare și mai multe, însă am ratat și am pierdut două puncte importante la final”, a precizat Călin Cojocaru.
Naționalul a avut inclusiv o bară, țintită de Cherecheș din lovitură liberă. „Era evident că cele mai bune șansele de a marca vor veni în special din faze fixe. Când mingea lua contact cu terenul era nenorocire. De- geaba ne-am dorit noi să construim, să plimbăm balonul, căci până la urmă a trebuit să apelăm și noi la mingi lungi pentru a scoate mai mult din acest meci. Nu a fost să fie, trebuie să scoatem maxim peste două săptămâni tot în deplasare, la Pandurii II”.
Într-adevăr, Sebișul are etapă liberă la finalul săptămânii viitoare, prilej cu care jucătorii se vor întoarce la treabă de abia miercuri. Vineri au în program un amical la Cermei, iar vineri, pe 5 decembrie, vor disputa ultimul meci oficial al anului împotriva „satelitului” celor de la Pandurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.