Cojocaru: „Valoarea și unitatea noastră au făcut diferența”

0
149

Sebișul a ajuns la cel de-al patrulea rezultat pozitiv în acest sezon și a ajuns pe primul loc în clsamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Victoria cu Craiova II putea fi și mai clară dacă Cherecheș și Călin nu ar fi irosit două mari ocazii.
„A fost un meci foarte greu, așa cum anticipam, împotriva unei echipe modeste doar ca și loc în clasament, dar cu jucători tineri, de mare perspectivă. Cu toate că am avut 1-0 foarte repede și penalty imediat, nu am reușit să gestionăm așa cum am vrut mai ales că am ratat acea lovitură de la 11 metri.  Dar, până la urmă, am dovedit că suntem o adevărată echipă și am muncit până la final. Valoarea și unitatea noastră au făcut dife­rența. Ne bucurăm că se leagă victoriile, dar nu mă gândesc la clasament, cu luăm fiecare meci pe rând”, a spus Călin Cojocaru imediat după ultimul fluier al partidei de vineri.
Iar următorul meci al trupei sebișene este în „fieful” Becicherecului, cea care a produs surpriza etapei, învingând la Hu­nedoara. „Va fi o partidă dificilă, cu o echipă incomodă, dar sper și sunt convins că ne vom mobiliza și vom avea o atitudine și o concentrare mult mai bună. Îmi cunosc adversarii, au o formație de valoare, dar trebuie să ne pregătim bine în această săptămână”, a  mai punctat Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.