Național Sebiș este singura dintre cele patru divizionare terțe arădene care a avut un început slab de sezon. În primă fază au părăsit Cupa României, eliminați fiind de cei de la Cermei, iar mai apoi au pierdut un nou derby arădean împotriva Lipovei în prima etapă de campionat.
Pentru sebișeni urmează o partidă pe teren propriu împotriva Dumbrăviței, echipă nou-promovată dar care are ambiții mari în acest sezon.
„Nu suntem obișnuiți cu eșecurile și începutul de sezon cu două înfrângeri este prea mult pentru o echipă ce se respectă și de ani de zile se luptă să fie pe podiumul ligii a treia. Așa că, am analizat ce
s-a greșit, am strâns rândurile și vestiarul este conștient că trebuie să câștige meciul de vineri. Cunoaștem adversarul, are jucători cu experiență, cu state vechi în liga a treia sau chiar mai sus, este o echipă bună care se pregătește serios, dar și noi avem valoare și vom demonstra asta pe teren.
Vineri vom avea o altă atitudine și concentrare față de primele partide și nu vom mai repeta greșelile făcute cu Cermei și Lipova. Sper să avem și cât mai mulți spectatori, care să ne încurajeze, pentru că este mult mai ușor să câștigi când ai publicul de partea ta. Nu sunt probleme de lot, voi vedea mâine care va fi primul 11.” au fost cuvintele antre­norului Călin Cojocaru înaintea partidei.
Confruntarea se va disputa astăzi, începând cu ora 18.

Recomandările redacției