Coldea, acuzat că a condus România din umbră și că i-a distrus suveranitatea

1
4470

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a făcut tot posibilul pentru a „executa” oamenii care-l deranjau. Statul paralel nu căuta fapte, ci ținte, a dezvăluit fostul lider PSD Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS, în emisiunea „Culisele statului paralel”. Una dintre ținte a fost Marian Vanghelie.

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul emisiunii Culisele statului paralel, moderată de Anca Alexandrescu. Fostul lider PSD a spus cum patronii de fotbal, oamenii din presă și mogulii au devenit ținte ale statului paralel. Printre acestea s-a aflat și Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie face parte din categoria celor care spuneau lucruri din interior despre ei și care îi enerva foarte tare. Ăsta este și motivul principal pentru care a fost luat. A fost hăituit și luat”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea a explicat și cum a aflat de toate aceste liste întocmite de Coldea și Maior.

Sursele sunt discuțiile pe care le-am avut de-a lungul anilor cu Coldea, Maior, Dîncu, Ponta, Ghiță. Adica am auzit cu urechile mele discuții telefonice între Coldea sau Maior și procurori. Cum îi presau, cum dădeau ordine, cum trimiteau practic la Parchet rechizitorii”, a spus Liviu Dragnea.

Știți care sunt oamenii care au fost puși pe listele făcute? Au fost liste făcute, s-a tot vorbit despre asta. Atunci, le făcea Coldea. Mă chema pe mine să le aprob”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea, a declarat, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, că a avut o discuție cu fostul adjunct-șef al SRI, Florian Coldea, care i-a spus că România nu trebuie să deranjeze interesele marilor puteri și că, odată cu integrarea în UE, nu mai suntem suverani.

Traian Băsescu a făcut orice ca să fiu condamnat la referendum. Dar nu el coordona statul paralel, ci Florian Coldea, care a fost tot timpul în război cu Băsescu. Este un personaj malefic și inteligent. Este de vorbit despre acest personaj. Lui Băsescu i s-a luat fratele, Udrea, fiica. Ăștia sunt oamenii-țintă, căutați de statul paralel. L-am întrebat odată pe Coldea de ce procedează așa. A zis că noi nu suntem singuri pe pământ, iar aici trebuie să fie o țară predictibilă, iar noi nu trebuie să deranjăm interesele marilor puteri și că, odată cu integrarea în UE nu mai suntem suverani, iar unele domenii trebuie predate către marile companii. În afară de Dedeman, în comerți au apărut marile magazine, au dispărut cele românești și cele de cartier, au ajuns, în final și în închisori. Am primit ofertă de la un hypermarket.

Franța a vrut să fie cea mai mare forță în domeniul agriculturii. România, în 2017 și 2018, a ieșit la producție, peste Franța, și a fost supărare mare. Eu făcusem legea pentru refacerea mărcii românești.

1 COMENTARIU

  1. Tot ce a spus Dragnea se știe de mulți ani. Nu este o luptă între bine și rău, ci o luptă între clanuri de hoți. Unii sunt hoții din interior, alții sunt paravan pentru interesele străine. Oricine ar învinge, poporul suferă. Vai de noi, români!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.