Colecția Foto Club Arad 2021, vernisată la Sala Clio

0
253

Expoziția „Colecția Foto Club Arad 2021”, organizată de Asociația Foto Club Arad, în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, sub patronajele Asociației Artiștilor Fotografi din România și Asociației Euro Foto Art, va fi vernisată marți, 2 martie 2021, de la ora 18, la Sala Clio.

Vor fi prezentate 60 de imagini realizate de către membrii clubului, cei 12 autori fiind: Boran Octavian Mircea, Buță Marius, Creștin Călin, Decean Ioan, Despotov Danijela, Filip Ovidiu, Iolu Octavian, Niță Brighita, Rotaru Filip, Scrob George, Șerban Tunde, Szentes Monica.

Temele și subiectele surprinse în imagini și oferite la început de primăvară de către membri Foto Club Arad sunt diverse: portret, reportaj, peisaj, eseu, etc. Fotografiile expuse au fost alese de către Comisia Artistică a clubului, iar afișul a fost realizat de Monica Szentes.

„O precizare foarte importantă care trebuie făcută: din cauza pandemiei la vernisaj pot fi prezenți un număr maxim de 12 persoane… Totuși expoziția poate fi vizitată ulterior, timp de două săptămâni, până pe 14 martie. Totodată fotografiile pot fi vizualizate și pe site-ul nostru: www.fotoclubarad.ro. Deși nu ne convine această situație am hotărât să organizăm totuși acest salon.

 Sperăm ca în acest an să reluăm colaborările noastre cu colegi din țară și străinătate, să prezentăm această colecție și în alte locuri, dar și să găzduim expoziții valoroase în orașul nostru”, a scris, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, președintele clubului, Mircea O. Boran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.