Colega noastră, Claudia Jurcă, s-a clasat pe podium la Cupa Presei la Tir

0
232

10147255_648889305148533_436983506_o Pentru o jumătate de zi ziariştii au lăsat pixul şi tastaura calculatorului şi au pus mâna pe pistoale. Nu vă speriaţi: nu a început revoluţia, ci o nouă ediţie a Cupei Presei la Tir, găzduită ieri de poligonul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Un grup de 12 jurnalişti arădeni şi-au arătat astfel îndemânarea în folosirea armei de foc. Printre jurnaliștii care au participat s-a aflat și colega noastră de la Glasul Aradului, Claudia Jurcă.  În urma unui „duel” plin de suspans şi răsturnări de situaţii,  care de fapt „construiesc” savoarea unei astfel de competiţii, Claudia  a obținut locul al treilea la feminin. Până la urmă nu a contat foarte mult poziţia pe care s-a situat fiecare dintre participanţi, dar pentru  că totuşi s-a tras în plin – în ţinte desigur-  şi  nu puteau să fie toţi câştigători, iată care a fost ierarhia: la masculin Virag Ioan locul 1, 88 puncte, Călin Bulzan locul 2, 78 puncte, Cristian Cotuna locul 3, 74 puncte, Alin Gherasim locul 4, 71 puncte, Nelu Suciu locul 5, 59 puncte, Felix Ghergar  locul 6, 32 puncte, Denis Cicortaș locul 7, 26 puncte, Răzvan Olariu  locul 8, 21 puncte, la feminin Ioana Costaș locul 1, 61 puncte, Isabela Vekaș locul 2, 54 puncte, Claudia Jurcă(Glasul Aradului) locul 3, 36 puncte, Adriana Barbu locul 4, 9 puncte.

Pentru că ziua de muncă era departe de a se fi încheiat, concluziile au fost trase rapid, iar jurnaliştii au plecat din nou la… vânătoare. De această dată fără pistol,  ci doar cu pixurile, laptopurile, tabletele, smarphone-urile sau fiecare cu ce a fost „înarmat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.