Colegi de campionat, ținuți la respect: Păulișana Păuliș – Voința Mailat 3-0

0
319

După un spumos 6-6 cu Livada (Liga a VI-a), formația din Podgorie a fost mult mai pragmatică în fața unei colege din primul eșalon județean. Amicalul cu Voința Mailat a pus capăt zilei de amicale pe „Șega” și s-a încheiat cu un sec 3-0 în fața Păulișanei.
Denis Calancea, cu o dublă și D. Popa au fost autorii golurilor pentru formația ce împarte exact în două clasamentul Ligii a IV-a la jumătatea sezonului. „Mă bucură faptul că, în ciuda jucătorilor pe care i-am pierdut în această iarnă, Mariș sau Asandului, echipa demonstrează forță împotriva unei formații aflate sub noi în clasament. Sigur, acest scor nu e neapărat elocvent, în campionat va fi un cu totul alt meci, dar jucătorii mei au făcut un antrenament bun, respectând ceea ce le-am cerut. Aș mai avea nevoie de fotbaliști, neapărat încă un fundaș central, dar dacă nu mai putem aduce o să mă descurc cu ceea ce am”, a spus Dănuț Mițiți, antrenor și jucător la Păuliș.
Pe gazon pentru Păulișana a revent și Aurelian Itu, fotbalistul care și-a pierdut recent soția, grav bolnavă. „A jucat și a jucat chiar bine. Are un caracter puternic, e cel mai vechi fotbalist al echipei noastre, o să încercăm să-i mai alinăm durerea și regretul pierderii soției dragi și mai ales să găsească puterea să-și crească fetița. E parte a familiei,  îl vom susține cu ce are nevoie”, a subliniat Mițiți.
Formații:
Păuliș: Dulhaz – Ambruș, Suciu, Geanîm, Gherghel – E. Calancea, Itu, Cervenschi, Gugeanu – D. Calancea D. Popa. Au mai jucat: Mițiți, Iercan, A. Ștefan, Savu, Stoian, Șt. Calancea, Vesa.
Mailat: Barabaș – Lazăr, Bălă, Cernat, Căliman – Ungureanu, Caba, Roșu, Epure – Mateucă, D. Lucaci. Au mai jucat: Lazea – Crișan, Farcaș, Cheșa, Verche, S. Popa, Ilieș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.