Colindători în „alb-roșu” pe Victoriei

0
472

Conform tradiției, conducătorii UTA-ei sunt colindați zilnic de grupele de copii și juniori ale clubului, aflate în vacanță fotbalistică. Codru Grădinariu, Claudiu Drăgan și Florian Voinea sunt cei care au plătit colinda „roș-albilor” cu sucuri, dulciuri sau alte gustări, dar și pachete pregătite din timp cu obiecte cu însemnele celei mai titrate grupări din Provincie.
Dacă luni, „oficialii” arădeni s-au bucurat de vizita juniorilor Under 17, U16 și U15, antrenați de Mircea Aslău, Radu Mărginean, respectiv Dinu Donca, miercuri a venit rândul grupelor 2006, 2007 și 2008. Sorin Botiș, Adrian Clop, Ioan Herman și Abdoulaye Diarra i-au însoțit pe eleviii lor, pentru ca miercuri să urmeze cele mai mici grupe, pregătite de Alex Nistor, Norbert Polgar, Abdoulaye Diarra și Cristi Țigan.
De altfel, toți antrenorii Centrului de Copii și Juniori al „Bătrânei Doamne” i-au colindat și separat pe „oficiali” cu ocazia unei mini-ședințe ce a avut loc luni. Și nu au plecat cu mâna goală, ci cu pachete pentru copiii sau…nepoții lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.