Comerţ ilicit cu iz de parfum, sancţionat de jandarmii arădeni

0
347

jandarmi
Mai multe acţiuni au fost organizate de jandarmii arădeni în pieţele din municipiu, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit, a faptelor de natură antisocială, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.
Astfel, Într-o acțiune ce a avut loc în zona Pieței Fortuna, a fost identificată o femeie în vârstă de 26 de ani, care oferea trecătorilor, spre comercializare, pachete cu țigări. La controlul efectuat, asupra femeii și în autoturismul ei, au fost găsite 147 de pachete cu țigări timbrate necorespunzător, jandarmii luând măsura ridicării în vederea confiscării întregii cantități de țigarete şi predării acestora la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, pentru luarea măsurilor ce se impun.
„De asemenea, în Piața Obor, colegii mei au depistat patru persoane care comercializau sticle cu parfum, de diferite mărci, fără a deține documente de proveniență a acestora. Fiecare dintre aceste persoane a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, iar cele 23 de sticle cu parfum, oferite spre comercializare, au fost confiscate în vederea valorificării”, preciza mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.