Comisar din Chișineu-Criș acuzat de furtul unui card bancar și a unei…căldări, din locuința unui bătrân

3
26855

Acum două săptămâni, un comisar de poliție împreună cu un alt bărbat, ambii din Chișineu-Criș, ar fi dat buzna în casa unui bătrân cu intenția de a-i sustrage bunuri, reușindu-le eventual, comisarul de poliție și bărbatul care-l însoțea s-au ales cu o căldare și cu un card bancar.

Deși întâmplarea a avut loc acum două săptămâini, bătrânul, în vârstă de 66 ani, a decis să păstreze tăcerea și să nu depună nicio plângere. 

Într-un final, încurajat de apropiații fiului său și câțiva localinici, bătrânul a depus, astăzi, o plângere împotriva celor care au dat buzna peste el.

,,Referitor la informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratul de Poliție Județean Arad este abilitat să comunice următoarele: În cursul zilei de astăzi la nivelul Poliției Orașului Chișineu-Criș a fost înregistrată o plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș în vederea verificări celor sesizate și luarea măsurilor legale. De asemenea conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus efectuarea de verificări în termen, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri.”, a declarat un purtător de cuvânt al IPJ Arad.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.