Comisar nou la Secția 10 Poliție rurală Gurahonț

0
8378

Voicu Sida 

La secția 10 Poliție rurală din Gurahonț, dacă stau bine să mă gândesc, s-au perindat mai mulți șefi de secție. Dar în sediul lor, când am avut ocazia să intru, mi-am pus și unele semne de întrebare și atunci mi-am adus aminte de o vorbă: Omul sfințește locul! Așa este aici la secția din Gurahonț, unde noul șef este comisarul Cristian Curt.

Eu nu am discutat cu domnia despre birourile în care își desfășoară activitatea, dar am văzut că mirosea a igienizare. Am găsit aici o curățenie exemplară, semn că noului șef de post nu i-a plăcut să stea între pereții ăia afumați.

Cristian Curt, acest tânăr comisar, are un respect deosebit și o datorie atât pentru uniforma pe care o poartă, cât și față de cetățean. Mai greu găsești asemenea persoane. Mereu îl văd în mijlocul subalternilor, la datorie. Are o echipă de profesioniști și tineri, care au început cariera de polițiști, iar de la șeful lor pot învăța multe, fiind un adevărat exemplu pentru ei.

Organul de poliție trebuie să fie și un element educativ. Polițistul are datoria, în primul rând, să prevină“, ne spune comisarul Cristian Curt.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.