tricaFiindcă jucătorilor le-a fost prelungită vacanța, Eugen Trică s-a întors și el la București și are treabă la Casa Fotbalului. Unul dintre punctele pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de Disciplină este demiterea antrenorului „Bătrânei Doamne”, comunicată de Dorin Micșa în preziua disputei cu CSM Râmnicu Vâlcea. „Conform legii insolvenței, 85/2006,  administratorul special nu are în atribuții semnarea unui act de acest gen. Numai administratorul judiciar o poate face și, din câte am văzut eu, acesta doar a luat la cunoștință, nu               l-a inițiat. Și este de la sine înțeles de ce nu a făcut-o. Firma Dinu, Urse și Asociații știe că ar încărca Clubul UTA cu o altă datorie, respectiv clauza mea de reziliere a contractului și nu cred că-și permite acest lucru. Așa că domnul Dorin Micșa a emis un act nul, ce ar trebui anulat de Comisia de Disciplină. În mod normal, voi rămâne antrenorul UTA-ei, dar aștept și judecarea acțiunii depuse în Instanță”, ne-a declarat fostul mijlocaș al Stelei.
La rândul lui, acesta a sesizat că Marțian se prea ține de program și a amânat ședința AGA. „Am înțeles că domnul e prin Italia, când ar trebui să el fie la Arad să finanțeze clubul, să bată în cuie un cantonament și să le ofere toate condițiile de pregătire băieților începând cu 20 ianuarie. Însă, mi-e teamă că se va repeta situația din vară, când echipa s-a reunit târziu, iar dificultățile fizice s-au simțit din plin în campionat. Suporterii o să le reproșeze din nou eventualele rezultate slabe jucătorilor și antrenorilor, când vina e altundeva”, a adăugat Trică.
Olteanul susține că luni se va prezenta la reunirea lotului, cu atât mai mult cu cât i se va da dreptate, astăzi, la Federație.

Recomandările redacției