Arădenii care suferă de dizabilități trebuie să știe că, de la jumătatea lunii viitoare, reprezen­- tanții Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap intră în vacanță. Astfel, în perioada 16 iulie – 10 august 2018 va fi întreruptă activitatea de evaluare a Comisiei pentru Protecția Copilului Arad, cât și cea a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, întrunirea în ședință fiind supendată în acest interval.
Trebuie știut că, întreruperea nu va afecta în niciun fel activitatea de finalizare a dosarelor de încadrare în grad de handicap, verificarea documentelor justificative aduse de beneficiari, persoane cu dizabilităţi, cea de verificare şi programare a dosarelor.
Persoanele interesate de depunerea dosarelor de (re)eva­luare trebuie să respecte ter­menele legale pentru soluțio­- narea acestora, specificate în certificatul de încadrare în grad de handicap şi pentru ca aceștia să poată beneficia de continuitatea drepturilor prevăzute de lege.
Programul cu publicul al Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, al Serviciului de Evaluare Complexă a Copilului, cât și al Serviciului Secretariatul Comisiei de Protecția Copilului rămâne neschimbat, respectiv de luni până joi, între orele 08 şi 16. 30, iar vineri între orele 08.00-14.00.

Recomandările redacției