Comisiile pentru Evaluarea Persoanelor cu Dizabilități și pentru Protecția Copilului din cadrul DGASPC își sistează activitatea la finele lunii decembrie, astfel că, arădenii interesați trebuie să țină cont de schimbarea programului. Este vorba de o suspendare temporară a activității acestor comisii. De menționat că serviciile de evaluare funcționează după program normal.

„Pentru a preîntâmpina orice neplăcere cauzată persoanelor interesate să depună dosarele de reevaluare/evaluare în grad de handicap și astfel încât să se respecte termenele prevăzute de lege pentru soluţionarea acestora, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță că, atât Comisia pentru Protecţia Copilului Arad, cât și Comisia Județeană de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap îşi vor întrerupe temporar activitatea la sfârșitul lunii decembrie 2018“, susține Erika Stark, directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad.

Astfel, ultima ședință a ambelor comisii va avea loc în data de 18 decembrie 2018, iar prima ședință din anul 2019 va fi în data de 10 ianuarie 2019.

„Menționăm că în această perioadă atât Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, cât și Serviciul Secretariatul Comisiei de Protecția Copilului și al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap nu își întrerup activitatea, funcționând după programul stabilit“, conchide directorul instituției.

Recomandările redacției