„Se impune o decizie specială într-o situație specială”, spunea Adrian Lucaci, după ce Unirea Sântana și Victoria Zăbrani au refuzat să mai reia meciul din cadrul semifinalei a Cupei Româ­niei odată cu accidentarea destul de gravă a „uniristului” Stanciu. În plus, starea gazonului de pe te­renul din Sânnicolau Mic era la­mentabilă, propice mai degrabă pentru un meci de polo, așa că partida se oprise în minutul 6, la scorul de 0-0.
Ieri, a venit și decizia oficială după cele întâmplate miercuri, 16 mai, iar aceasta a fost luată în ședință de Comitet Executiv a Asociaței Județene de Fotbal. „S-a decis cu unanimitate de voturi ca partida dintre Sântana și Zăbrani să se reia de la zero și nu din minutul 6 cu echipele obligate să alinieze aceleași formule de joc. Meciul a fost reprogramat pentru miercuri, 30 mai, de la ora 17,30, pe un teren ce va fi ales de comun acord de cele două combatante. Cel mai important rămâne faptul că fotbalistul Vlăduț Stanciu e bine, și-a re­venit și-și va putea continua cariera”, a menționat Adi Lucaci, președintele AJF Arad.
Din informațiile noastre, se va opta pentru unul dintre terenurile din Curtici, Chișineu-Criș sau Șiria la rejucarea semifinalei de Cupă, Sântana – Zăbrani. Vă reamintim că prima finalistă a competiției KO este Crișul Chișineu Criș, care a depășit-o cu 6-1 pe Progresul Pecica pe terenul din Curtici. Trofeul se va da pe 9 iunie.

Recomandările redacției